Alle redenen om gratis lid te worden van IKEA FAMILY.

Ontdek hier wat IKEA FAMILY je allemaal te bieden heeft.

De IKEA FAMILY nieuwsbrief via e-mail

Altijd op de hoogte dankzij de IKEA FAMILY nieuwsbrief
De IKEA FAMILY e-newsletter geeft je een overzicht van de productaanbiedingen, de IKEA FAMILY activiteiten, evenementen, workshops en partneraanbiedingen.

Meer lezen

Straffe productaanbiedingen

Met je IKEA FAMILY kaart kan je een aardige duit besparen. Als lid krijg je permanent fikse kortingen op producten uit ons assortiment. Ontdek alle IKEA FAMILY promoties op IKEA.be.

Levenslang ruilrecht

Elke klant heeft 365 dagen ruilrecht. Maar voor jou als IKEA FAMILY lid geldt dat ruilrecht levenslang in plaats van 365 dagen, op voorwaarde dat je je IKEA FAMILY lidkaart aan de kassa hebt getoond op het moment van aankoop.

Meer lezen

Gratis inspiratie

IKEAFAMILY.be zit boordevol inspiratie: je vindt er inspiratie van IKEA en inspiratie geüpload door IKEA FAMILY leden. Heb je zelf leuke ideeën? Deel ze met de andere IKEA FAMILY leden.

IKEA FAMILY assortiment

Als lid krijg je permanent korting op het hele IKEA FAMILY assortiment  Het IKEA FAMILY assortiment bestaat uit boeken, relax-, reis- en veiligheidsproducten.

Workshops en evenementen

Laat je inspireren en krijg tips en ideeën bij de IKEA FAMILY activiteiten en workshops in jouw woonwarenhuis. Laat je bijstaan door onze IKEA specialisten die hun kennis met je delen. Ontdek alle workshops hier.

Gratis koffie of thee

Als IKEA FAMILY lid krijg je van maandag tot en met vrijdag gratis koffie of thee in ons restaurant.

Voordelen in ons restaurant en in de Zweedse shop

Ook in ons restaurant en in de Zweedse shop zijn er steeds interessante aanbiedingen voor IKEA FAMILY leden.
Wat staat er op het menu?

Goedkoper een bestelwagen huren

Krijg korting op het huren van een bestelwagen (leden betalen slechts 10,-/u tijdens de eerste drie uur en 30,-/u vanaf het vierde uur).
Meer informatie over de transportmogelijkheden.