Slaapkamer > badkamer

In het huis dat ik net gekocht had, was de badkamer beneden. Met twee kleine kinderen die ook nog eens twee verdiepingen hoger zouden gaan slapen, leek me dat niet echt handig dus werd er gezocht naar een oplossing. Aangezien er 4 slaapkamers & 3 mensen zijn, was het snel beslist om van de overgebleven kamer een nieuwe badkamer te maken op de eerste verdieping.

Na het afkappen van de muren & het trekken van de nieuwe leidingen vanuit de kelder via de trap naar boven, hadden we na een kleine 10 dagen een nieuwe badkamer! Omwille van ontzettend veel kosten in het hele huis, heb ik geopteerd om het badkamermeubel bij ikea te kopen en dat te combineren met iets duurdere kranen & sanitair.

Het toilet staat mee in de ruimte maar om toch een beetje privacy te scheppen, werd er een muurtje geplaatst zodat je wel nog kan babbelen maar niet in het zicht zit :-)

Nadat de badkamer af was, bleek er nog ontzettend veel ruimte over te zijn en heb ik er twee kasten van de faktum-reeks in geplaatst met glazen Rubrik deuren die ik nog in de garage had staan na de solden van drie jaar geleden. Doordat deze maar 37 diep zijn, komen ze niet té massief over maar is er wel ongelofelijk veel extra bergruimte voor onder andere reserve toiletpapier, handdoeken, medicijnen, voorraad shampoo & consoorten én twee wasmanden. Hiervoor heb ik gewoon twee vuilbakken van de Filur reeks gebruikt die er qua diepte net in passen.

Om de badjasjes, pijama's en andere dingen op te hangen heb ik de Grundtal knopjes gebruikt die je op elke gewenste hoogte kan hangen door gewoon een schroef in de muur te draaien & vast te zetten.

Planten in de badkamer gaven in het verleden altijd heel snel de geest, dus opteerde ik nu voor de plastieken versie in vrolijke groene potjes die al het wit wat doorbreken.
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen