Homemade IKEA iPad Case

Omdat een cool ding als een iPad te kostbaar is om zo los in je tas te steken, heb je een case nodig om hem te beschermen. Je kan zoiets overal kopen, maar het zelf maken is véél leuker! (en goedkoper!) Zo gezegd, zo gedaan.
Al wat je nodig hebt is een Len babydekbed, de hoes van een Eivor kussen en een (nep) iPad (Foto 1). Knip uit het dekbed een stuk even lang als de overtrek, maar ongeveer 10cm minder breed (2). Steek het stuk dekbed in de overtrek (3) en laat aan de kant van de rits plaats over (4) Stik de hoes evenwijdig met de rits toe aan de rand van het stuk dekbed. Doorstik het opgevulde stuk hoes zowel in de lengte als in de breedte, zo voorkom je dat de vulling gaat schuiven. Wij hebben de tekening gevolgd, zo zie je niet waar je gestikt hebt én krijg je een leuk reliëf (5) Vouw de hoes dubbel, met de binnenkant naar buiten. Stik toe in de lengte en in de breedte, maar niet aan de kant waar de rits is! (6) Draai je hoes binnenstebuiten (7) en voila, je iPad case is af! Check nog even of je (nep) iPad er in past... (8)
Door aan de zijde van de rits een stuk niet te vullen, heb je nu een afsluitbaar "zakje" om bv het kabeltje van je iPad in te steken (9). Zo kan je je iPad overal opladen, ook als jullie samen op stap zijn! (10)

Volgende keer leren we een iPad maken...
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen