Flexibele ontwerpen

5 jaar geleden heb ik mijn 'vrijgezellenflatje' gekocht. Niemand die me toen voorspelde dat ik er kort nadien een man, 2 tieners en een hond zou moeten bijnemen. Groot is mijn stekje niet dus improviseren was de boodschap !
Wat dienst deed als salontafel en bijzettafel zijn dan maar dj-tafel (want mijn partner is in zijn vrije tijd soms nog dj ook) en klein kunstwerkje geworden. Met een muursticker krijgen Ikea-meubeltjes dan ineens een andere functie en look.
Een Hemnes bedbank welke vroeger als salon diende, is nu ook een heus bed geworden voor als de tieners bij ons zijn. Men kan zich geen zaliger salon inbeelden. "Ons eilandje" wordt het wel eens genoemd !
Ik ben altijd Ikea fan geweest maar stond na enige tijd versteld van hoe multifunctioneel alles wel is.
Neem nu bvb een BestA vitrinedeur die opeens een sierkader wordt om op te hangen.
In bijberoep ben ik nog al eens als pedicure bezig en ook in die ruimte wordt de stempel Ikea gedrukt.Lack wandplanken om producten te etaleren en een badkamer-accessoire krijgt een nieuwe functie als kapstok voor mijn werkschort.
Gordijnen en draperieën zijn vermaakt tot wat ze nu zijn.
In bijlage geef ik je via foto's een rondleiding.
Grtz, Peggy
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen