Gastblogger Jennifer: tafeldekking voor Pasen

Ikhebbijpassendepapierenservettenenverschillend...

Ik heb bijpassende papieren servetten en verschillende kaarsen gebruikt. Je kan de servetten ook in een specifiek model vouwen. Hier heb ik gekozen voor een “bladmodel” dat mooi bij het thema past.

Ikwerkookgraagmetglasomdathetlichtermooiinweers...

Ik werk ook graag met glas omdat het licht er mooi in weerspiegeld wordt. Met massa’s transparant of lichtgekleurd glaswerk kan je echt spelen met licht en een dynamische sfeer creëren. Natuurlijk mag een vrolijke en energieke sfeer niet ontbreken wanneer je het begin van de lente en de heropleving van de natuur viert. Dat lukt perfect met klimop die je mooi tussen de glazen, de borden en de serveerschalen drapeert. Het lijkt net alsof de klimop over de tafel groeit.

TipAarzelnietomookaccessoirestegebruikendieniet...

Tip: Aarzel niet om ook accessoires te gebruiken die niet meteen nuttig lijken voor het opdienen en verorberen van de gerechten. Gebruik ze om de tafel een speels tintje te geven. Hier heb ik een mooi doosje met verschillende afneembare compartimenten gekozen. Het is eigenlijk een soort juwelendoosje, maar de sprankelende kleur en vorm passen perfect bij deze tafeldekking. (PALLRA doos met deksel)

Jennifer Ghislain is een Belgische grafisch ontwerpster en een coach in interior design. Ze deelt haar inspiratie en haar favoriete decoratie, design, kleuren en textielen op haar Franstalige blog: le13zor.

Frisse en natuurlijke tafeldekking voor Pasen.

Niets is gezelliger dan met familie en vrienden rond de tafel zitten. Zulke heerlijke bijeenkomsten bieden je ook de kans om met decoratie aan de slag te gaan. Met enkele speelse en persoonlijke decoratietrucjes zorg je voor een feestelijke sfeer aan tafel.
Pasen is in aantocht en de lente komt stilaan op gang. Om het begin van de lente te vieren wil ik een frisse tafeldekking creëren met verschillende tinten groen, geel en wit.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen