Pimp je kot

Ikhebgekozenvooreenruimeboekenkastomdatjezowelj...
Ik heb gekozen voor een ruime boekenkast omdat je zowel je eten als boeken moet opbergen. De manden zijn hierbij een kleurrijk en handig opbergmiddel, ze zijn mooi en praktisch waardoor alles redelijk netjes blijft.
Dekleinesalontafeliszeerhandigwanneerikvrienden...

De kleine salontafel is zeer handig wanneer ik vrienden ontvang, er staan wieltjes onder waardoor ik het tafeltje kan verschuiven naar het midden van de kamer en zo mijn kamer kan omtoveren tot een salon.
Dehoogslaperzorgtervoordatergeenruimteverloreng...
De hoogslaper zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat, waardoor ik onder het bed nog een zetel kon plaatsen om mijn vrienden en geweldige huisgenoten te ontvangen.
Hetkastjenaastmijnwastafeliszeerpraktischenpast...
Het kastje naast mijn wastafel is zeer praktisch en past perfect tussen mijn wastafel en de aangrenzende muur, hierdoor wordt de ruimte optimaal benut.
Mijngeweldigehuisgenoten
Mijn geweldige huisgenoten
Mijn kamer is fantastisch omdat het echt een plek is waar ik tot rust kan komen. Het is niet enkel een slaapkamer, het is een heel huis in één ruimte waardoor het toch wel praktisch ingericht moest worden, zonder dat de gezelligheid verloren ging.
De hoogslaper zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat, waardoor ik onder het bed nog een zetel kon plaatsen om mijn vrienden en geweldige huisgenoten te ontvangen.
De kleine salontafel is zeer handig wanneer ik vrienden ontvang, er staan wieltjes onder waardoor ik het tafeltje kan verschuiven naar het midden van de kamer en zo mijn kamer kan omtoveren tot een salon.
Verder heb ik gekozen voor een ruime boekenkast omdat je zowel je eten als boeken moet opbergen. De manden zijn hierbij een kleurrijk en handig opbergmiddel, ze zijn mooi en praktisch waardoor alles redelijk netjes blijft.
Het kastje naast mijn wastafel is zeer praktisch en past perfect tussen mijn wastafel en de aangrenzende muur, hierdoor wordt de ruimte optimaal benut.
Het is dan ook een meerwaarde voor mijn huisgenoten moest ik deze wedstrijd winnen, want dan kunnen zij meegenieten van de geweldige prijs en dit zou de sfeer nog beter maken, ik denk al aan sing star party's enzovoort!
Ik heb ook een foto van mijn huisgenoten geüpload omdat zij ook van mijn kot zo'n fantastische plaats maken.
Ik heb in mijn kot voor de kleur blauw gekozen en dit zie je ook terug op de foto's.
Ik voel me echt thuis in mijn kamer en wil een sfeer creëren waardoor iedereen zich welkom voelt.

Het antwoord op de schiftingsvraag is volgens mij: 106
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen