Een momentje tijd voor … een momentje

EensofamoetgeenklassiekezitbankzijnHiergebruikt...

Een sofa moet geen klassieke zitbank zijn. Hier gebruikten we een matras die we overtrokken met een leuke stof. Je kan dan af en toe eens wisselen en de hoes wassen als hij vuil is.

Hetkamerschermmaaktenwezelfmetdezijkantenvaneen...

Het kamerscherm maakten we zelf met de zijkanten van een IVAR rek , wat scharnieren en leuke stofjes.

We keken er met zijn allen naar uit, en nu is hij er: onze nieuwe catalogus!
Neem hem op je schoot, laat je inspireren en geniet van het moment. Want daar hebben we dit jaar speciale aandacht voor: die kleine dagelijkse momenten die waardevol zijn maar niet de aandacht en tijd krijgen die ze verdienen. Heb je je eigen catalogus nog niet ontvangen? Geniet dan alvast mee van deze sneak preview!

Zorgeloze sofa’s bijvoorbeeld zijn altijd een goed idee. Of wat dacht je van een sofa die er eigenlijk geen is?
Zo maak je ruimte voor je kinderen om te spelen, voor jezelf om je te verdiepen in je favoriete boek, maar ook om samen rustig te praten of een van alle andere activiteiten waar jij thuis van geniet.

Buitenruimte kan soms schaars zijn, bouw daarom eens een parkeerplaatsfeestje? We hebben snel en makkelijk een gezellig zithoekje gemaakt op straat. Woon je in een straat met betalend parkeren? Vergeet dan niet op tijd wat kleingeld in de meter te steken.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
IKEA

Hej @tripleray, de kastjes die je hier ziet in de eerste foto zijn een combinatie van open kasten met inzetstukken en komen uit een voorloper van de KALLAX collectie. Je kan altijd hier eens een kijkje nemen om je eigen combinatie samen te stellen die past bij jouw kinderkamer: http://www.ikea.com/be/nl/search/?query=KALLAX&pageNumber=0?cid=be%7Csm%7Corganic%7CIKEA_FAMILY%7Canswer_momentkast_nl

Gepubliceerd op 18 mei 2015 - 11:48 door IKEA
tripleray

de eerste foto vind ik super prachtig
ik zou graag mijn kinderkamer zo inrichten
welke kast hebben jullie gebruikt of is het zelf gemaakt ....

Gepubliceerd op 09 mei 2015 - 17:15 door tripleray