Mijn favoriete plek

EenvanmijnfavorieteitemsuitdekamerishettapijtMB...
Een van mijn favoriete items uit de kamer is het tapijt MÖBORG van Ikea met een eland. Het schept meteen gezelligheid en een leuke sfeer. De salontafel hadden we nog op zolder staan, gelukkig is deze goed bewaard gebleven.
EenhanglampmochtnietinmijnstudentenkamerkomenIk...
Een hanglamp mocht niet in mijn studentenkamer komen. Ik wou echter geen saaie lamp in de woonruimte. De oplossing was de KLÄDSAM mobiel die een speels accent brengt in de kamer.
Hetenigenadeeldatiknogzalondervindenvanopkottez...
Het enige nadeel dat ik nog zal ondervinden van op kot te zitten, is het ontbreken van een tuin. Met deze SOCKER plantenkas heb ik de natuur toch naar binnen proberen halen.
Dezesprintsbovenmijnzetelpassenookgoedinhetinte...
De zes prints boven mijn zetel passen ook goed in het interieur. Ik koos niet voor kaders om ze op te hangen maar voor washi tape.
Eenbelangrijkdeelvaneenstudentenkamerisuiteraar...
Een belangrijk deel van een studentenkamer is uiteraard de werkplek. De slinger en kader maken het bureau wat aangenamer.
EentipalsjewatIKEApotloodjeshebtverzameldiszelf...
Een tip als je wat IKEA potloodjes hebt verzameld, is zelf eens een pennenhouder proberen maken.
Mijnkastwordtookgebruiktomwatspullentepresenter...
Mijn kast wordt ook gebruikt om wat spullen te presenteren, zoals de oude Polaroids en beer.
DeKnolldesigntafelenstoelenhaddenwenogvanonzeou...
De Knoll design tafel en stoelen hadden we nog van onze oude eetkamer en stonden op zolder. Ik kon deze zeker niet laten staan en kregen een mooie nieuwe bestemming. Borden, eetkamerspullen, eetgerei etc..., vond ik ook snel naar mijn smaak in IKEA.
Inditrekkanikalmijnkeukenspullenkwijt
In dit rek kan ik al mijn keukenspullen kwijt.
Ommijnkamerinterichtenwildeikmijnietenkelbeperk...
Om mijn kamer in te richten, wilde ik mij niet enkel beperken tot de "volwassen" afdeling van IKEA. Ik nam dus ook eens een kijkje op de kinderafdeling waar ik deze vrolijke bedhemel vond.
Toen ik de keuze kreeg om op kot in Kortrijk te gaan, was de beslissing al snel genomen. Ten eerste omdat je op jezelf gaat wonen en je eigen regels mag maken, maar ook om zelf alles in te richten. Om te beginnen maakte ik een moodboard op Pinterest.

Qua stijl had ik dus wel iets in mijn hoofd. Ik hou van Scandinavisch design. Speels, luchtig en ruimtelijk.
Voor de muren koos ik wit. De ene bruine accentmuur heb ik gelaten zoals hij oorspronkelijk was.

Met een leuke poster, wat kaders en een slinger, vrolijk je een witte ruimte al snel op. Een beetje huiselijkheid mag wel aanwezig zijn in een studentenkamer.

Een eigen ruimte inrichten vond ik een aangename bezigheid en ben heel tevreden met het resultaat. Een TV in deze ruimte zou de kamer nog een meerwaarde geven. Ik hoop als beloning van het werk de UPPLEVA TV te winnen.

Antwoord op de schiftingsvraag: 416
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen