Pimp je kot - my cribb!

Mijnmuurisvanboventotondergevuldmeteencollectie...
Mijn muur is van boven tot onder gevuld met een collectie antieke platen, die collectie breidt zich nog steeds verder uit als ik op een rommelmarkt nog een leuke plaat tegenkom. In mijn Expedit kast probeer ik al mijn spullen zo praktisch mogelijk, maar tegelijk ook nog een beetje leuk weg te zetten: boeken, cd's, knuffels, decoratie, kaartjes van mensen, kleine herinneringen aan leuke momenten, ...
Mijnanderemuurhangtvolmetsetlistengitaarplectru...
Mijn andere muur hangt vol met setlisten, gitaarplectrums en drumstokken. Muziek is een heel belangrijk element en om die souvenirs elke dag te kunnen zien, maakt mij vrolijk. De postkaartjes zijn allemaal afdrukken van schilderijen, ik studeer kunst, dus is het fijn om dat ook terug te brengen in mijn kamer. De tekeningen rechts zijn mijn afstudeerproject van de academie, het thema was Alice in Wonderland. Ik ben er best fier op en hang ze dan ook graag in mijn kamer.
EenkleinalgemeenbeeldvanmijnkamerDetlbuiszorgtw...
Een klein algemeen beeld van mijn kamer. De tl buis zorgt wel voor een vrij onaangenaam licht, maar dit probeer ik zoveel mogelijk uit te laten en te vervangen door natuurlijk licht of mijn bureaulamp.
Mijn kot is vrij klein, maar dat houdt mij niet tegen om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze is van top tot teen gevuld met persoonlijke spullen, platen, boeken, foto's, tekeningen, herinneringen en emoties.

Ik hou van drukte en gezelligheid rondom mij, dit probeer ik dus ook zo goed mogelijk te realiseren. Dit met behulp van praktische opbergers zoals een Expedit kast met dozen, schuiven en een verdeler voor cd's; textiel zoals een leuk tapijt, veel kussen en vrolijke dekbedden; een hele hoop kaders en posters en nog zoveel meer...!
Ik heb nog juist een metertje vrije muur over, misschien wel voor een leuke tv? (;Het antwoord op de schiftingsvraag volgens mij is dat Ikea Zaventem een 522 tal personeelsleden heeft op 19 september.
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen