Pimp My Kot

Dit is mijn kot in het hartje van Mechelen. Omdat ik van Limburg ben - en Mechelen dus toch wel een eindje is - zocht ik naar een plaats waar ik het thuisgevoel kon nabootsen. Het leuke aan dit kot is dan ook dat het bestaat uit twee verschillende ruimtes. Dit creëert enerzijds een huiselijke sfeer, maar biedt ook veel plaats om je creativiteit te laten stromen.

Ik heb er voor gekozen om één kamer in te richten als woon- en eetkamer en de andere als studie-, was- en slaapplek. De verlichting in beide kamers was niet zo optimaal dus heb ik met lichtpunten op uitgekozen plaatsen de sfeer gezelliger gemaakt.

De muren mochten alleen in een lichte tint geverfd worden. Daarom heb ik met accentkleuren in de meubels en decoratie het geheel wat proberen op te fleuren. En zoals je ziet op de foto's heb ik daarvoor heel wat spullen bij Ikea gevonden.

Omdat mijn kot het grootste is van de verdieping, hangt iedereen van bij mij in de gang iedere avond in mijn zetel om tv te kijken. Het zou dus mooi meegenomen zijn mocht ik de tv winnen want dan heeft iedereen hier op kot er plezier van!


Mijn antwoord op de schiftingsvraag: op 19 september zullen er een 430 personeelsleden werken in Ikea Zvantem.
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
IKEA

Hej Valerie,
Mooie foto's, maar om mee te doen aan de wedstrijd moet er toch nog een woordje uitleg bij. Vergeet ook je antwoord op de schiftingsvraag niet ;) Succes!

Gepubliceerd op 11 sep 2013 - 12:30 door IKEA