Pimp je KOT

Eenpanoramavanafdekastzoalsjezietoverheersenwit...
Een panorama vanaf de kast, zoals je ziet overheersen wit en groen
Eenpanoramavanafhetbadkamertje
Een panorama vanaf het badkamertje
Een kot in het midden van Brussel moet groen uitstralen, om de grauwe kleuren van de stad te compenseren. Ik heb ervoor gekozen om enkele details kleur te geven omdat het kot anders erg steriel wordt en er zo een persoonlijke toets wordt gegeven (zij het een kleine).

M'n kot is super om verschillende redenen, maar een erg belangrijke reden is voor mij de hoeveelheid lichtinval. Ik vond het belangrijk om veel licht te hebben van buitenaf en dat is gelukkig ook mogelijk, de witte muren versterken het effect alleen maar!
Verder ben ik erg fan van minimalisme en - ondanks er nog steeds hier en daar een klein prulletje staat dat eigenlijk zou kunnen worden weggewerkt - slaag ik er vrij goed in, vind ik (dank u aan de Kasset lectuurbakken en dozen). Toch is het niet leeg en nodigt het uit om te zitten en te praten. Het is een gezellig kot, zeker op zonnige dagen.
Een toffe bezigheid in de zomermaanden - hoewel die helaas voorbij zijn - is in de zetel liggen met de ramen wijd open: indoor zonnen, soms tijdens het blokken!
Hét belangrijkste echter: ik kom hier tot rust. Ik sluit mijn deur en het is stil, wat een uitzondering is in Brussel. Door mijn ligging aan de achterkant van het gebouw, maar vooral door de comfortabele zetel en het zachte bed, is het heerlijk uitrusten in het kot. Een muziekje opzetten en het is helemaal in orde!

Zoals te zien op de foto's staat er een erg comfortabele en grote zetel, perfect geplaatst om naar tv te kunnen kijken - ware het niet dat er geen tv aanwezig is op dit moment. Jammer, want door mijn richting in het Rits (een straat verderop) zou een mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste tv-series en films toch nuttig zijn (al moet ik eerlijkheidshalve wel zeggen dat daar meer dan alleen schoolgerelateerde zaken op zullen komen, ik deins namelijk niet weg voor een avondje Xbox met de kotgenoten!)

Antwoord op de schiftingsvraag: 438
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen