Charlotte's pimped kot!

Veel mensen zeggen me: " Je studententijd is de mooiste tijd van je leven." Op 23 september 2013 zal mijn studententijd van start gaan. Het vinden en inrichten van een kot is belangrijk onderdeel van de voorbereidingen van het academiejaar. Last minute, een week voor de start van het academiejaar is mijn kot helemaal klaar geraakt. De benodigdheden voor een studentenkamer zijn vrij voor de hand liggend. Eerst en vooral moet je er kunnen studeren, een bureau, een goede bureaustoel en een opbergrek waren snel gekozen. Vrijwel even belangrijk is een goede nachtrust, met mijn hemels zacht bed en leuk beddengoed kan dat geen probleem meer zijn. Tot slot vind ik het heel belangrijk dat je ook kan ontspannen, je kan thuis voelen in je studentenkamer. Vele leuke decoratie en verlichting zorgen ervoor dat ik helemaal tot rust kan komen. Het academiejaar mag voor mij alvast van start gaan.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen