My pimped kot!

Zowelhetzetelbeddenachtkastjeskussenslakensjuwe...
Zowel het zetelbed, de nachtkastjes, kussens, lakens, juwelenmandjes, kledingrek, wasmand, tapijt als plastic plantjes heb ik hiervoor aangekocht bij Ikea. Bij het bureau staat een bijpassende vuilnisemmer in dezelfde kleur als de nachtkastjes. Om de kamer op te leuken en veelzijdig te houden, plaats ik af en toe een ander zelfgemaakt schilderij op de ezel. De spiegelstickers zijn gemakkelijk zelf te maken met glasverf van bij de Banier. De foto's kunnen een slechtere kwaliteit hebben doordat ik een collage heb gemaakt.
Mijn broer en ik waren nog klein als mijn vader deze kamer voor ons heeft gebouwd boven de garage. Het was in eerste instantie bedoeld als speelkamer en kreeg de naam “Villa Lila”. Alle meubels (kasten, bureau,…) werden eigenhandig door mijn vader gemaakt. Op mijn leeftijd van 23 jaar besef ik hoeveel tijd en moeite hij in deze kamer heeft gestoken waardoor het een meer emotionelere waarde voor mij heeft en ben ik dan ook trots dat ik dit tot mijn kot kon omvormen nu we deze speelkamer ontgroeid zijn. Omdat ik mij helemaal kan vinden in mijn studie interieurarchitectuur vond ik deze wedstrijd een ideale drijfveer om de kamer eindelijk in te richten tot een kot voor mijn laatste jaar aan de hogeschool.
Om toch nog de herinneringen van vroeger niet kwijt te raken heb ik de oorspronkelijke kleuren behouden en wou ik meubels kopen die de kamer compleet zouden maken om het een nog gezelligere thuis te maken. En waar kan een student beter naartoe trekken dan naar Ikea?

De tv die je met deze wedstrijd kan winnen, zou ik aan mijn broer geven, ter compensatie dat ik deze kamer stiekem heb opgeeist, zonder dat hij nog van iets weet.

Mijn antwoord op de schiftingsvraag: 501
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen