Pimp je kot

Eengezelligezondagavondopkot
Een gezellige zondagavond op kot
Deslaapkamer
De slaapkamer
Deeettafelindewoonkamer
De eettafel in de woonkamer
Op kot gaan, da's iets waar je je maanden op voorhand op voorbereid. Zeker wanneer het de eerste keer is. Deze keer wou ik mijn ruimte zo stijlvol mogelijk inrichten, geen kakofonie meer zoals op m'n 'puberkamer' thuis. Ik vind dat ik dit televisiescherm moet winnen omdat ik reeds maanden op voorhand de IKEA en ettelijke kringwinkels afschuimde om het thema dat ik in gedachten had, namelijk 'retro', zichtbaar te maken op mijn kot in Brussel. Dit jaar ging ik niet op vakantie met het geld dat ik verdiende met mijn studentenjob maar gebruikte ik het wel voor de inrichting van mijn nieuwe thuis. Een evenwicht vinden tussen een beperkt budget en een leuk gemeubileerde studio: het is eens een uitdaging! Maar goed dat IKEA bestaat, daar vind je betaalbaar design dat bovendien gemakkelijk vervoerbaar is. Als achttienjarige knul alleen van Limburg naar de hoofdstad trekken is niet evident, maar ik moet toegeven dat ik door mijn gezellige stekje enorm veel zin krijg in dit aankomende studentenleven.

Hoeveel personeelsleden telt IKEA Zaventem op 19 september 2013?
650
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
lindasaelens

thuiskomen en toch weer niet, vintage is van alle tijden.

Gepubliceerd op 05 dec 2013 - 14:27 door lindasaelens