Ondertussen op een kot in Leuven

OveralrodeaccentenZelfsmijnvuilbakisrood
Overal rode accenten. Zelfs mijn vuilbak is rood :)
Overzichtoverheelhetkotdatopgedeeldisinminibadk...
Overzicht over heel het kot dat opgedeeld is in mini-badkamer, studeer- en leeshoek en slaapgedeelte. het donsdeken met rode bolletjes is mijn absolute favoriet!
Badkamerhoekjemethetkastjedatoorspronkelijkbedo...
Badkamerhoekje met het kastje dat oorspronkelijk bedoeld was om rond de wasbak te passen. Geen nood, nu kan ik mijn spiegel erop zetten en goed kijken naar mijn outfit ;-)
Na vier jaar gestudeerd te hebben in Gent was het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe opleiding in een nieuwe studentenstad. Ik besloot een kot te zoeken in Leuven, geen makkelijke opdracht, maar ik heb dit prachtige kot gevonden met rode muren. Ik had al heel wat rode spullen zoals matjes, een kastje en rode badhanddoeken uit IKEA, wat goed van pas kwam. Omdat mijn nieuwe kamer echter dubbel zo groot was, kon ik gerust wat extra spulletjes gebruiken. Zo kocht ik nog een LACK tafeltje (een echt must-have voor studenten), een Poäng met rode kussens (een echte must-have voor boekenwurm zoals ik) en maar liefst twee spiegels (een echte must-have voor een meisje). Ook de Expedit-kast is een echte aanrader voor alle studenten omdat het zowel als boekenkast, maar evengoed als opbergruimte gebruikt kan worden. Een rood bedovertrek met witte bolletjes maakt het geheel helemaal af! Ik heb nu ook een gezellig eethoekje kunnen maken, inclusief klapstoeltjes, IKEA-frigo en de nodige proviand voor de echte student, choco en cornflakes. Het geheel word opgefleurd met een echt pronkstuk, namelijk een groen schilderij met rode rozen dat mijn kleine broertje in de knutselles maakte. Kortom ik voel me al helemaal thuis in mijn nieuw kot. Het enige wat nog ontbreekt om het geheel af te maken, zou een leuke TV zijn om mijn vrienden uit te nodige en samen naar chick-flicks en dramatische reality series te kijken!

Hoeveel personeelsleden telt IKEA Zaventem op 19 september 2013?
238
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen