Kot Deluxe

Na hard zwoegen eindelijk geïnstalleerd op kot, met dank aan veel leuke dingetjes uit de Ikea!

Het leukste vind ik de grote kader van Audrey Hepburn, iets wat ik altijd al wou hebben. Daarnaast ben ik ook fan van de stickers, boven het bed heb ik dan ook een leuk exemplaar hangen.

Daarnaast heb ik bij Ikea een superleuke zetel op de kop kunnen tikken, die je kan uittrekken tot tweepersoonsbed. Zo kunnen er wat vrienden blijven slapen na een nachtje stappen.

In mijn kot is niet zoveel opbergruimte, en het slaapgedeelte is redelijk klein. Gelukkig heb ik bij Ikea een paar mooie kasten gevonden, waaronder een ladekast die perfect in de smalle ruimte langs mijn bed past.

Dankzij ikea heb ik een ontzettend mooi, gezellig en uitnodigend kot. Ik kan dan ook niet wachten om mijn vrienden uit te nodigen en al hun jaloerse blikken te zien! Het enige wat mijn kot nog leuker zou kunnen maken, is een mooie TV. Ik heb namelijk wel een tv-aansluiting, maar een tv kopen paste jammer genoeg niet meer in mijn budget.

Antwoord schiftingsvraag: 450
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen