It's all about zen

EentvmeubelmaarzondertvEenlegehoekindekamerdiem...
Een tv-meubel, maar zonder... tv? Een lege hoek in de kamer die moet worden opgevuld!
StarennaarvissenisleukMaarstarenzegraagnaaronsD...
Staren naar vissen is leuk. Maar staren ze graag naar ons? Deze visjes hunkeren om actiefilms! (Of romantische komedies, dat mag ook).
Eenplekomtotzichzelftekomen
Een plek om tot zichzelf te komen,...
enookeenidealeplekvoorhetuitoefenenvanverschill...
..., en ook een ideale plek voor het uitoefenen van verschillende activiteiten (met of zonder vrienden). The perfect hang-out!
" Zet je maar op je gemak in de zetel. Wat moet je hebben om te drinken?"

Zo wil ik als 'gastvrouw' mijn vrienden ontvangen in mijn studentenkamer. Ze moeten zich op hun gemak voelen. Thuis.
Het moet orde en rust creëren, en met de spullen van Ikea is dat makkelijk weggenomen. Het is een kamer van ongeveer 4 op 5, wat op zich niet moeilijk hoort te zijn om in te richten. De hoogslaper zorgt dat er meer plaats is, en het is hoog genoeg om er net onder te kunnen staan. Dit maakt de ruimte veel frisser en inzichtelijker. Ook de lage tv-meubel zorgt hiervoor.
De 3 boekenkastjes zijn op elkaar gestapeld. Zo wordt er ook in de hoogte gewerkt. Bij het binnenkomen van de ruimte is dit dé eyecatcher.

De ruimte die gecreëerd wordt in het midden, is voldoende groot om er vanalles te kunnen doen. Dit kan variëren van yoga tot partydansen. Ideaal voor een kotfeestje!


Of ik deze kamer fantastisch vind? Ja. Niet alleen is het een plaats om tot rust te komen, ook is het de ideale plek voor het uitoefenen van verschillende activiteiten (met of zonder vrienden). The perfect hang-out!


Antwoord op de schiftingsvraag: 537
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen