Studentenkamer

HetwasgedeelteAllesheeftzijnplaatsDitisvoormijz...
Het wasgedeelte. Alles heeft zijn plaats! Dit is voor mij zeer belangrijk. Anders maak ik er direct een rommeltje van!
EenstukjetulegekochtUithetkadertjehebikhetglasg...
Een stukje tule gekocht. Uit het kadertje heb ik het glas gehaald en rond het achterste hard deel heb ik de tule gespannen. Het kadertje nog toe doen en klaar! Perfect om wat mooie juweeltjes uit te stallen en ze dan ook meer te dragen!
HetafdruiprekjeiseenmustHeelvervelendomnadeverm...
Het afdruiprekje is een must! Heel vervelend om na de vermoeiende afwas deze ook nog te moeten afdrogen.
RondeengoedkopeslaapzeteleenleukhoesjemakenGeef...
Rond een goedkope slaapzetel een leuk hoesje maken. Geeft een leuk accent aan de kamer.
Het witte rekje is de perfecte voorraadkast! Ik weet wat er is en het blijft niet in een hoekje wegrotten (spijtig genoeg gebeurt dit te vaak op kot ;) ).
En de kleine stickertjes met vlindertjes vond ik zo schattig! Die moest ik gewoon hebben!
Extraruimtedoordithandigeaanhangrekje
Extra ruimte door dit handige aanhangrekje!
Deperfecteplaatsomrondtezitteneneenpintjetedrin...
De perfecte plaats om rond te zitten en een pintje te drinken. Of weg te zakken in de zetel met een goeie serie.
FototjesdiemijeentoffemomentendoenterugdenkenHe...
Fototjes die mij een toffe momenten doen terugdenken! Heb er wel voor gezorgd dat ze allemaal in sepia zijn afgedrukt, zo vormt alles meer een geheel.
Het kleine tv'tje is dringend aan vervanging toe! En om dan met de hele bende film op een klein scherm te kijken is heel vervelend. Dus die 40" zou goed van pas komen!
EenbedzonderveelkussenisgeenbedvoormijDeextraku...
Een bed zonder veel kussen is geen bed voor mij. De extra kussens kunnen in de rug worden gelegd en zorgen ook weer voor extra zitruimte.
Het muggennet was ideaal de voorbije warme maanden. En het geeft iets extra gezellig!
En dit witte rekje is perfect om mijn boeken en notities weg te bergen! Door de lectuurbakken blijft alles ordelijk en georganiseerd.
Een kot is voor mij meer dan alleen een plaats om te studeren en te slapen. Een kot is een plaats om vrienden te ontvangen, een plek waar je gezellig een pintje kan drinken en waar andere mensen zich ook op hun gemak voelen.

Ik heb graag mensen om mij heen, en een mooi ingericht kot hoort daar nu eenmaal bij. Een zetel, een tafeltje om rond te zitten en wat muziek of een televisieprogramma op de achtergrond is ideaal. Dagelijks komen er bij mij minstens 3 kotgenoten op de deur kloppen om een praatje te slaan. Dan gaan we rustig zitten en babbelen.

Wat ik zeker niet mag vergeten is dat mijn kot ook een plek moet zijn waar ik tijd met mijn vriendje kan besteden. Het romantisch maken door de kaarsjes aan te steken. Of door het grote licht uit te doen en de sfeerlampjes aan te zetten.

Maar wat voor mij nog het belangrijkste is, is dat het makkelijk is om te poetsen en dat er genoeg opbergruimte is. Hiervoor heb ik verschillende ideeën opgedaan op pinterest en natuurlijk ook het grote gamma van ikea goed bekeken. Van een handig afdruiprekje tot de mandjes om al mijn kleine spulletjes in op te bergen, ikea has it all!

Mijn antwoord op de schiftingsvraag is: 617 personeelsleden.

Bedankt voor deze leuke wedstrijd!

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen