EERSTE STUDIO

Drie jaar terug ben ik voor het eerst alleen gaan wonen, ik was 18 jaar en was bijna afgestudeerd. Ik ben toen verhuisd van uit Kapellen naar het grote Antwerpen. Vermits mijn spaargeld niet het grootste budget was, werd mijn eerste eigen plekje een klein studiootje vlak aan park spoor noord.

Het was een 35m² en enkel de badkamer was afzijdig.

In IKEA vond ik mijn eerste meubels en accessoires die van het al verouderde studiootje een gezellige en vrolijke leefruimte maakte.


Ik zag graag felle kleuren die ik het liefst combineerde met zo licht mogelijke meubels om het contrast des te groter te maken. In IKEA vond ik zo naar harten lust alles wat ik nodig had!

Het is nog steeds mijn Nr 1 meubel en accessoire zaak ^^ !!


Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen