Feestjes in de tuin!

Feestjes in de tuin!

Mei … de maand van de verlengde weekends, van bloesems aan de bomen, van opnieuw tuinieren. Mei is ook de maand van de communies. Gezellige feestjes met familie en vrienden. Hier en daar een brunch en misschien al eens een bbq? Ik hoop het alvast.

Ik creëerde een soort van thee-moment in de tuin van mijn ouders. Compleet met wafels en home-made limonade. Een beetje snoepkleurtjes, wat vrolijke pompons en een schapevelleke hier en daar. Magic!

Zalig genieten was het. Van de tuin op zijn mooist, van de zon in de lucht en van de wafels op tafel natuurlijk. Die komen trouwens uit de diepvries van de Zweedse shop van IKEA. Ontdooien, vijf minuutjes de oven in en klaar is kees. Tegen al mijn verwachtingen in trouwens super lekker.

Toen ik bezig was met het aankleden van dit mini-tuinfeestje dacht ik eraan hoe leuk het zou zijn om dit in het groot uit te werken, voor een communie bijvoorbeeld. Heel veel sfeer en gezelligheid voor heel weinig geld. De ideale combo toch? We linken IKEA meestal aan meubelen en bedden en plaids, maar hiermee is het dus bewezen dat ze ook alles in huis hebben voor een super gezellig feestje!

En jullie? Houden jullie soms een pick-nick of een tuinfeest? Ontbijten jullie soms in de tuin of op het terras? Ik kan daar echt geweldig van genieten, dus laat die zon maar komen!

Veel liefs,
E.

In samenwerking met: Eliza van ergenstussenin.be

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
IKEA

Hej Ellen, daar verlangen wij ook naar. :)

Gepubliceerd op 26 jun 2015 - 10:42 door IKEA
ellenlensecl1

Doet me verlangen naar de zomervakanties met de lange avonden en heerlijke terasjes

Gepubliceerd op 11 jun 2015 - 13:05 door ellenlensecl1