Het zit ‘m in de kleine dingen!

EenfamiliedinerishelemaalnietveelwerkMeteenpaar...

Een familiediner is helemaal niet veel werk. Met een paar gerechten die je kan delen en een goede sfeer komt de gezeligheid vanzelf.

Genietvandelaatstewarmezomerdagenenneemelkekans...

Geniet van de laatste warme zomerdagen en neem elke kans om gezellig buiten te eten.

LerenengroeienAlsjeindestadwoontlijktdenatuurso...

Leren en groeien. Als je in de stad woont, lijkt de natuur soms ver weg, zeker voor kinderen. Door planten in huis te integreren hou je contact met de natuur.

OokindestadkanjejeindenatuurwanenKweekjeeigengr...

Ook in de stad kan je je in de natuur wanen. Kweek je eigen groenten en kruiden die je nadien lekker kan opeten.

JekeukenisookjeculinairewerkplaatsAlsjehetopene...

Je keuken is ook je culinaire werkplaats. Als je het open en ruimtelijk houdt, heb je altijd plek voor nieuwe ideeën. Alle ruimte om te experimenteren.

Inhettijdperkvanvoordevriezerendekoelkastwashet...

In het tijdperk van voor de vriezer en de koelkast was het essentieel dat je wist hoe je voedsel moest bewaren. En dat is nu nog steeds handig.

Ofjenukooktvoor1ofvoor10personenhetgaatnietomho...

Of je nu kookt voor 1 of voor 10 personen – het gaat niet om hoe groot je keuken is, maar hoe slim je die gebruikt.

Alsjedeheleweekdrukbezigbentgeweestneemjeinhetw...

Als je de hele week druk bezig bent geweest, neem je in het weekend de tijd om uitgebreid te koken en iets bijzonder klaar te maken.

De nieuwe IKEA catalogus komt eraan… dit jaar is de catalogus opgedragen aan een thema dat ons verenigt. Een thema dat tegelijkertijd strikt persoonlijk én universeel is… Het leven dat zich afspeelt in en rond de keuken, de kleine magische momenten die daar plaats vinden en eten is daarbij de verbindende factor.

De IKEA catalogus bevat 328 pagina's boordevol nieuwe producten, slimme oplossingen en wooninspiratie. Daarnaast zijn we geweldig trots op de uitgebreide applicatie die het digitale verlengstuk is van de gedrukte versie. Zo kan je 400 producten uit de catalogus makkelijk in je woonkamer toveren. Er zijn video's, extra informatie over producten, en zo veel meer...

Laat je inspireren!

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen