IKEA idee: 2 manieren om een elegante bedhemel te maken

bHetweekendprojectbJehebtwelwattijdnodigomditvo...

Het weekendproject

Je hebt wel wat tijd nodig om dit voor elkaar te krijgen, maar de dosis elegantie die je je interieur geeft maakt het echt de moeite waard. Bevestig rond je bed eerst twee gordijnrails aan het plafond. Hang dan rond het hele bed lichte, gaasachtige stof aan de gordijnrails en hang alleen in de hoeken wat donkerdere stof om de look van een hemelbed na te bootsen.

ALVINE KVIST Dekbedovertrek met 2 slopen.

bOfhetkanookinnmiddagbVoordezeversiezaljepartne...

... Of het kan ook in één middag

Voor deze versie zal je partner je misschien al sneller een handje willen helpen. Hang twee stangen die even breed zijn als je bed op aan het plafond, één aan het hoofdeinde en de andere aan het voeteneinde. Drapeer daar genereus een stof over die je een onmiskenbaar gevoel van vloeiende elegantie geeft. Speel wat zachte pianomuziek op de achtergrond, vlij je neer en geniet van de serene sfeer onder je nieuwe bedhemel.

AINA Stof

De romantiek druipt ervan af en het is er een beetje over, maar de bedhemel in het dromerige interieur uit de nieuwe catalogus heeft wel een zekere klassieke elegantie. We tonen hier een paar methodes om deze look thuis te recreëren. (De 'luie' versie is in één middag klaar!)

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen