IKEA idee: 3 interieurideeën voor een goed gevoel

bDoededeurdichteenplekjeomjeterugtetrekkenbMaak...

Doe de deur dicht: een plekje om je terug te trekken

Maak een bed dat je uitnodigt om erin te springen, met lagen textiel en kussens. Hang er een gordijn rond om een afgeschermd, knus en luxueus gevoel te creëren. En met een laptoptafel kan je je gezellig installeren om naar een film te kijken of op het net te surfen.

SUNRID Stof

bBegindedaggoedhoogstpersoonlijkekleedruimtebJe...

Begin de dag goed: hoogstpersoonlijke kleedruimte

Je tijd nemen om je klaar te maken helpt je je voor te bereiden op de dag. Met een spiegel (of twee!) wordt een bureau vanzelf een toilettafel. Hou je accessoires bij de hand en overweeg een open kledingrek om makkelijk te kiezen wat je zal aantrekken. Aan het einde van de dag draai je het ritueel gewoon om.

MALM Toilettafel.

bHersteljebandmetdenatuureenplantentafelbinnenb...

Herstel je band met de natuur: een plantentafel binnen

Met planten bezig bezig zijn is een prima manier om je gedachten tot rust te brengen. Met een mix van potten in verschillende formaten, kleuren en materialen creëer je een visueel opvallende en toch ontspannen aanblik: even plezierig om naar te kijken als te verzorgen. Probeer ook eens kruiden of planten met geurige bloemen om je zintuigen te kalmeren en te stimuleren.

SOCKER Sierpot.

Enkele momenten uittrekken om je energiepeil wat op te krikken of aan het einde van de dag tot rust te komen is geen overbodige luxe. ‘Van mijn werk raak ik vaak wat overspannen’, vertelt styliste Åsa Dyberg. ‘Even tot rust komen lijkt soms een luxe maar zou dat niet mogen zijn. Daarom bedenk ik graag ideeën die je helpen thuis je evenwicht weer te vinden.’

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen