IKEA idee: Een zalige slaapkamer voor je zintuigen

ahrefhttpwwwikeacombenlcatalogproductsS59014203...

STOCKHOLM Bedframe.

DtisdeplekdieertoedoetDieluttelevierkantemeters...

Dít is de plek die er toe doet. Die luttele vierkante meters waar je slaapt zijn de belangrijkste in de kamer. Je hebt natuurlijk een goed bed nodig, met verlichting en nachttafeltjes in perfecte symmetrie. En dan het beddengoed. Kussens die afgestemd zijn op je slaapvoorkeuren, dekbedden die bij het seizoen passen en knus textiel in rustgevende mokka- en crèmetinten dat hoe langer hoe zachter aanvoelt. Wie voelt zich niet beter als-ie hier een poosje heeft doorgebracht?

LINBLOMMA Dekbedovertrek.

SANELAGordijnen1paar6990stukDeraambekledingiscr...

SANELAGordijnen, 1 paar 69,90 /stuk De raambekleding is cruciaal in het scheppen van een suite die een echt toevluchtsoord is. Verduisterende rolgordijnen zijn bevorderlijk voor een goede nachtrust, en gordijnen laten het licht binnen maar houden nieuwsgierige blikken buiten. Kies voor een nog geruster gemoed gordijnen van vloer tot plafond.

SANELA Gordijnen.

Stopvooreenrustigeaanblikzoveelmogelijkspullena...

Stop voor een rustige aanblik zo veel mogelijk spullen achter gesloten deuren en in lades.

Opbergers zoals dit tafeltje en deze ladekast zonder handgrepen zorgen voor strakke lijnen. En als je niet naar die wirwar van spullen hoeft te kijken, kan je je beter concentreren op zelfverwennerij.

NORDLI Nachtkastje.

bComfortzitinkleinedetailseendekmatrasnatuurlij...

Comfort zit in kleine details: een dekmatras, natuurlijke materialen als linnen en katoen en die kleine accentjes die ons een glimlach ontlokken.

Een slaapkamer met aansluitende badkamer is het ultieme toevluchtsoord, een plek om te rusten en je batterijen op te laden. Wat zijn onze geheimen om een comfortabele, serene plek als deze te maken?

Zacht beddengoed, gesloten kasten, goede verlichting... alle kleine details spelen een sleutelrol in het creëren van een ruimte waar je elke dag kan beginnen met een frisse, verkwikte kijk op de dingen.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen