IKEA idee: Eentje om in te lijsten

ahrefhttpwwwikeacombenlcatalogproducts40248462c...

VÄLBEKANT Klembord voor notitieblok.

bStap1BeginbovenaanenwerknaarbenedentoebZorgdat...

Stap 1: Begin bovenaan en werk naar beneden toe

Zorg dat de bovenste rand van de bovenste rij foto's waterpas is. Meet dan de kolommen uit. Zorg dat elk ervan breed genoeg is voor de breedste lijst. Gebruik gerust lijsten in verschillende vormen, kleuren en materialen, als de formaten maar niet té veel verschillen. Maak je geen zorgen! Het eindresultaat is zeker een juweeltje. Als je aarzelt, kan je je schikking eerst uitproberen op de grond en de lijsten daarna pas ophangen.

Tip van Sigrid: Hang de muur niet te vol. Laat ruimte boven, onder en aan weerskanten van de collage, en ook tussen de foto's in.

bStap2LijnhetmiddenuitbZorgdathetmiddenvanallel...

Stap 2: Lijn het midden uit

Zorg dat het midden van alle lijsten in één kolom op één lijn ligt. De ruimte tussen de lijsten mag best verschillend zijn. Zorg alleen dat het midden op één lijn ligt.

Tip van Sigrid: De onderkant van de onderste lijsten moet min of meer op dezelfde hoogte komen, maar het is helemaal niet erg als sommige kolommen wat langer zijn dan andere.

bStap3RondhetmooiafbHangnogenkelelijstenaanweer...

Stap 3: Rond het mooi af

Hang nog enkele lijsten aan weerskanten om een rondere vorm te creëren. Vergeet niet ook hier het midden op één lijn te brengen.

Het is toch veel leuker om naar lieve gezichten, herinneringen uit je kindertijd en fijne familiemomenten te kijken dan naar een saaie lege muur? Toen ze de woonkamer van het gezin Hammarlin onder handen nam, toonde IKEA interieurontwerper Sigrid ons hoe ze van deze reeks familiefoto's zo'n mooie collage maakte.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
czermak4

leuk die familie fotos

Gepubliceerd op 15 sep 2016 - 16:41 door czermak4