IKEA idee: Trendnieuws: Kleuren voor de herfst

bInbloeibBijbloemmotievendenkenwespontaanaandel...

In bloei

Bij bloemmotieven denken we spontaan aan de lente. Maar deze herfst kun je er niet naast kijken. Letterlijk. Je ziet grote bloemmotieven waar je ook kijkt. Te veel om uit te kiezen, vind je? Dat snappen we. Interieurontwerper Nathalie adviseert textiel te gebruiken. Daar kun je makkelijk mee experimenteren en het is onderhoudsvriendelijk en simpelweg om te wisselen. Een leuke en enigszins verrassende manier om met textiel te werken is deze zelfgemaakte vaasovertrek.

TARVA Ladekast 3 lades.

bAardsgenoegenbDenatuurlijkelookisbijonsaltijdi...

Aards genoegen

De natuurlijke look is bij ons altijd in de mode, dus ook deze herfst. Kies hiervoor stukken in kurk, rotan, touw, linnen en onbehandeld hout. In de natuur zijn er trouwens heel veel verschillende kleuren. Nathalie adviseert er verschillende te combineren voor een levendige indruk, van lichtgekleurde houttinten tot diepe, aardse kleuren. Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Ga eens buiten wandelen: twijgjes en dennenappels zijn ideale ingrediënten voor een natuurlijke look.

HEAT Onderzetter.

bDekleurvandezeebLevendigeblauwengroentintenmak...

De kleur van de zee

Levendige blauw- en groentinten maken deze herfst opgang. De makkelijkste manier om deze trend in je interieur te integreren is volgens Nathalie hier en daar kleuraccenten toevoegen met bijvoorbeeld glaswerk, keramiek, kussentjes of zelfs decoratieve papierbollen. Al kan je er natuurlijk ook volledig voor gaan met een felgekleurde wand en open kastjes in een bijpassende tint.

VALJE Wandkastje.

Trends komen en gaan, elk seizoen opnieuw. Ze volgen en zeker ze in je interieur proberen te integreren is niet zo vanzelfsprekend (en soms zelfs heel vermoeiend). We hebben de drie grootste kleurtrends voor de herfst dan ook voor je op een rijtje gezet en geven enkele simpele tips om ze realiseren.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen