IKEA idee: Zo veel schoenen, zo weinig ruimte

b1Hebjijookzoweinigbvloerruimteovervoorschoenen...

1. Heb jij ook zo weinig vloerruimte over voor schoenen? Geen probleem! Muren heeft iedereen, en die kan je ook gebruiken. Probeer eens een stel haken (wij kozen voor HJÄLMAREN omdat ze wat groter zijn). Omdat ze vlak tegen de muur hangen, nemen ze niet veel ruimte in.

HJÄLMAREN Handdoekenhanger met 5 haken.

b2VindinspiratiebopdemeestonverwachteplaatsenOn...

2. Vind inspiratie op de meest onverwachte plaatsen. Onze interieurontwerper Anna Cardell liet zich inspireren door sneakers die over telefoondraden hingen. Rijg houten bollen aan een staalkabel (dat is al een coole decoratie op zich), versier er je wand mee en hang er je favoriete paren sneakers over.

DIGNITET Staalkabel.

b3HetzijndeschoenendiehetmdoenbOokwanneerjezeni...

3. Het zijn de schoenen die het ’m doen. Ook wanneer je ze niet aan hebt. Stel je favorieten tentoon in een SYNAS lichtbak. Want geef nu toe: ze zijn toch echt te knap om in de kast te verstoppen.

SYNAS Led-lichtbak.

b4Schoenenzijnbsomsultrafunctionelekunstwerkjes...

4. Schoenen zijn soms ultrafunctionele kunstwerkjes. Waarom zou je ze dan niet navenant behandelen? Deze wandplanken hebben precies het goede formaat om schoenen tentoon te stellen bij de rest van je kunstcollectie.

LACK Wandplank.

b5StopjejestapperslieverwegbJekanomhetevenwelkp...

5. Stop je je stappers liever weg? Je kan om het even welk plat paneel gebruiken om dit thuis na te maken. Wij hebben een VEDDINGE keukenkastdeur gebruikt (de zijkanten maak je van afgeronde decor-/kroonlijsten). Je hoeft er alleen nog wielen onder te zetten. Klaar!

VEDDINGE Deur.

Het is makkelijk om je leven thuis te laten bepalen door het gebrek aan opbergruimte. Maar wij zien altijd en overal opbergmogelijkheden die misschien nooit bij je zouden opkomen. Dit zijn er enkele voor die steeds uitbreidende schoenencollectie; of je ze nu wilt verstoppen of net uitstallen.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen