IKEA idee - Tijd voor thee

bCreatiefmetkruidenbWietheezegtdenktaankruidenB...

Creatief met kruiden

Wie thee zegt, denkt aan kruiden. Breng ze letterlijk op tafel met behulp van een eenvoudig bloemstuk. Aan een paar groene Eucalyptus takken heb je genoeg. Geef je genodigden de kans om een eigen kruidenmix samen te stellen. Presenteer daarom losse kruiden, zoals gedroogde kamille, rozenknopjes, citroenverbena en lavendel, in kleine schoteltjes. Vergeet ook geen thee-eitjes te voorzien. Kruiden op tafel zien er niet alleen mooi uit. Ze ruiken ook lekker.

bMixvanmaterialenbVoordezetafelsettingmaaktenwe...

Mix van materialen

Voor deze tafelsetting maakten we gebruik van donkergrijs tafellinnen, dat we combineerden met borden in dezelfde tint. Wit porselein op tafel is een klassieker. Mix het met vintage zilveren accenten voor een persoonlijke touch.

We hebben geen echte theecultuur in België, maar het goedje wint de laatste jaren aan populariteit. Thee is gezond en de perfecte sfeermaker om je vrienden en familie gezellig rond de tafel te brengen. Een kopje thee bij het ontbijt, na de maaltijd of voor het slapengaan, dat kennen we. Maar heb je er al aan gedacht je vrienden uit te nodigen voor een Britse 'high tea'? Haal taart en ander gebak in huis en geef je gasten de gelegenheid om verschillende theesoorten te proeven. Werk het tafelmoment uit tot een heuse theeceremonie. Neem de tijd en kom tot rust met een heerlijk kopje thee.

IKEA producten

PASSERA Theepot
SKYN Kop en schotel
ARV BRÖLLOP Serveerschaal op voet
ARV Bordje
GLASYRER 24-delig bestek
STOCKHOLM Bordje, 2 st.
IDEALISK Thee-ei
SKYN Serveerschaal, 2 st.
DRAGON Taartschep
VÅRVIND Vaas, set van 2
AINA Stof

Ontdek ons assortiment om de tafel te dekken!

In samenwerking met CoffeeKlatch.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
roosen

IK vind het heel mooi maar heb je ook idéén voor gewoon werkende mensen.OOk zou ik het heel leuk vinden om eens een kleiner huis of appartement in te richten met mooie Ikea meubelen.

Gepubliceerd op 09 feb 2016 - 19:24 door roosen