Woonkamer van keukenkasten

MethodkeukenkastengebruiktalsTVmeubel
Method keukenkasten gebruikt als TV meubel
Van method keukenkasten naar TV meubel, we vonden onze maat niet in de Besta reeks omdat we een kast nodig hadden die diep genoeg was voor onze printer in op te bergen. Om het een warm geheel te maken hebben we een eiken keukenblad er aan toegevoegd en een bio-ethanolhaardje. Nu zetelen we gezellig samen in de zetel voor een avond ontspanning.
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
stijnmeyncke

Mooi gedaan! Zeer origineel ;-)

Gepubliceerd op 20 mrt 2016 - 08:14 door stijnmeyncke
Zusigrid

Voor de onderste rij kasten hebben we de kasten gebruikt die eigenlijk bedoeld zijn om een extra bovenbouw toe te voegen boven een frigokast bijvoorbeeld (60x60x40). Het handige eraan is dat de kasten aan de achterzijde voorzien zijn van uitsparingen waar je kabels doorheen kunnen (dus boren of uitzagen niet nodig) maar tegelijk ook voor ventilatie zorgen. Voor de open haard hebben we Amazon bezocht op het internet en een bio-ethanolhaardje gevonden dat exact dezelfde afmetingen had als de deurtjes. De haard is wel maar 20 cm diep en door mijn handige man vastgezet in en op de kast. Door De kasten houden het prima, het haardje heeft al verschillende uren achter elkaar gebrand. Daarna hebben we er een eiken keukenblad er op gelegd (waar we wel een kleine uitsparing in moesten voorzien voor de kabels van de TV) Mijn man heeft met korte schroeven het blad vast gemaakt aan de kasten via de binnenkant. Zo zie je aan de buitenkant er niets van. Hij heeft de TV van een 'oogje' voorzien zodat we de kasten niet open moeten doen om onze digibox te bedienen met de afstandsbediening.
De bovenkasten zijn gewoon bovenkasten van 40 cm diep waar we aan de onderkant het hout tegen hebben gezet. Anders zie je wel de schroeven aan de onderkanten van de kasten.

Gepubliceerd op 12 feb 2016 - 13:48 door Zusigrid
marjanbeets

Dit is enorm mooi! Iets waar ik naar op zoek was... hoe heb je dit gedaan? Echt ferm! Hoe heb je het haardje laten passen in de kast?

Gepubliceerd op 04 feb 2016 - 11:09 door marjanbeets