IKEA idee - een romantische tête-à-tête

bEvenwichtenvolumebDetafelsettingstartbijdekeuz...

Evenwicht en volume

De tafelsetting start bij de keuze van het tafelkleed. Hoe drukker het tafellinnen, hoe soberder de rest van de decoratie-elementen. Om volume op tafel te krijgen, stapel je verschillende borden op elkaar. Zorg er ook voor dat de glazen en de vazen die je gebruikt, verschillen van hoogte.

bZwartwitthemabThematischdenkenhelptjebijhetsam...

Zwart-wit thema

Thematisch denken helpt je bij het samenstellen van een harmonieus geheel. De mix van zwart en wit is tijdloos, chic en elegant. Bovendien laat het zich uitstekend combineren met andere kleuren, wat perfect tot uiting komt in het explosieve bloemenarrangement dat verdeeld werd over twee glazen vaasjes.

bZeghetmetwoordenbGedemptlichtenkaarslichtzorge...

Zeg het met woorden

Gedempt licht en kaarslicht zorgen voor een intieme sfeer. Vul dit aan met lieve woorden en de toon voor een romantische avond is helemaal gezet. Ga speels te werk en vorm kleine zinnetjes en woorden met behulp van scrabble letters. Of schrijf een mooi gedicht en presenteer dit op een bord. Iedereen houdt van attenties en verrassingen!

Zin om je partner aangenaam te verrassen met een romantisch diner? Schitterend idee. Haal het beste uit jezelf en maak indruk door de juiste sfeer te creëren. Deze decoratietips helpen jou op weg naar een geslaagde en onvergetelijke avond.

IKEA producten:

BRITTEN NUMMER Stof
MÄRIT Tafelloper
STOCKHOLM Bord, 2 st.
DINERA Bordje
FINRIV 4-delig bestek
IVRIG Glas en rodewijnglas
SKYN Serveerschaal
VÅRVIND Vaas, set van 2
FENOMEN Geurloze stompkaars, set van 5
IDOLF Stoel

Ontdek ons assortiment om de tafel te dekken!

In samenwerking met CoffeeKlatch.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen