IKEA idee - Babyborrel

bPuntzakjesvanpapierbMetcadeauverpakkingkanjeal...

Puntzakjes van papier

Met cadeauverpakking kan je allerlei objecten versieren. Maar je kunt er ook feesthoedjes en puntzakjes mee maken. Zakjes zijn handig te vullen met suikerbonen en andere lekkernijen. Of wat dacht je van kegels als decoratie-element op tafel? Zo maak je het: Neem een rol cadeaupapier, een schaar en plakband. Snijd vierkanten in het formaat dat je wenst en vouw deze in een driehoek. Rol het op in kegelvorm en hou het bij elkaar met een stukje plakband.

bBuffetbEenbuffetispraktischwanneerjeveelvolkov...

Buffet

Een buffet is praktisch wanneer je veel volk over de vloer krijgt. Vermits iedereen zichzelf bedient, heb je zelf meer tijd om met alle gasten te praten. Plaats de tafel in het midden van de ruimte, zodat iedereen vrij kan bewegen. Plaats de borden aan de ene en glazen aan de andere kant. Bestek verzamel je in een container in het midden. Zorg er goed voor dat de tafel niet te vol staat, zodat er voldoende plaats is voor cadeautjes.

De babyborrel vormt dé ideale gelegenheid als kersverse moeder om alle vrienden en vriendinnen samen uit te nodigen, opdat iedereen de pasgeborene zou kunnen begroeten. Dergelijk feestje wordt meestal zes tot acht weken na de geboorte georganiseerd, hoewel het ook vroeger kan. Bij een babyborrel draait het om gezellig bijpraten, lekker eten en drinken en het uitpakken van cadeautjes. Daarom hebben we ons voor deze tafelsetting laten inspireren door trendy cadeauverpakking.

IKEA producten:
SOFIA Stof
SLÅENDE Cadeauverpakking, set van 3
SLÅENDE Rol cadeaupapier
KRUSIDULLER Cadeaulint
HEDERLIG Champagneglas
FABULÖS Glas
GODIS Glas
VARDAGEN Voorraadpot met deksel
ARV Bord
FÄRGRIK Bordje
FRIKADELL 24-delig bestek
SINNERLIG Sierpot
SINNERLIG FlesOntdek ons assortiment om de tafel te dekken!

In samenwerking met CoffeeKlatch.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen