IKEA idee - Mix & Match

bEnvastbasiselementbAlsjehetlastigvindtomtebepa...

Eén vast basiselement

Als je het lastig vindt om te bepalen wat nu precies wel of niet bij elkaar past, kan je best uitgaan van één basiselement, waar je verschillende kleuren en motieven mee gaat matchen. Voor deze tafelsetting kozen we bewust voor een wit, linnen tafellaken als basis. Het laat zich perfect combineren met allerlei interieuraccessoires.

bBohmienklassiekbBinnendezetrendkanjewildtekeer...

Bohémien & klassiek

Binnen deze trend kan je wild tekeer gaan met texturen en stoffen. Ga op zoek naar gekleurde kussens die je nonchalant op de banken en stoelen legt. Ze geven het feest instant een bohémien en casual sfeertje mee. Werk het geheel af met klassieke witte borden en opvallende servetten. Uiteenlopende stijlen, zoals bohémien en klassiek, mogen best met elkaar clashen.

bSpeelgoedalsaccessoirebWiezegtdatspeelgoedniet...

Speelgoed als accessoire

Wie zegt dat speelgoed niet thuishoort op tafel, vergist zich. De puzzelstukken en domino’s zorgen voor een speelse en grafische toets. Vergeet ook niet de rest van de tafelsetting hierop af te stemmen. Speelgoed is leuk en het past volledig binnen de mix & match trend.

Mixen en matchen aan tafel is fun! Laat je leiden door je gevoel en combineer verschillende patronen, texturen, prints, kleuren en stoffen, totdat je een uniek en verrassend geheel bekomt. Deze trend is voor durvers die niet bang zijn om te experimenteren.

IKEA productenlijst

SANNING Bord
FLIMRA Glas
SOLVINDEN Decoratie voor lichtsnoer
FRAMSTÄLLA Rol cadeaupapier
LATTJO Dominospel en tangrampuzzel
DOFTRIK Schaal met deksel
DOFTRIK Papieren servet
ARV BRÖLLOP Serveerschaal op voet
DOFTRIK Bord
SINNERLIG Fles
GULLMAJ Tafellaken
DRAGON Taartschep
KEYLA Kussenovertrek
GUDHJEM Kussenovertrek
FJÄDRAR Binnenkussen
NORRÅKER Bank
GIVANDE Lint
SÄRDAL Led-lichtsnoer

Ontdek ons assortiment om de tafel te dekken!

In samenwerking met CoffeeKlatch.

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen