FIRST HOME

HowtodecorateKeepitsimple
How to decorate: Keep it simple!
FewweeksafterItsdinnertime
Few weeks after
(It's dinner time)
After6monthsAlittlemessyisokay
After 6 months: A little messy is okay
Fashioninourhome
Fashion in our home
Happinessishomemade
Happiness is homemade
Quotestoinspireyoueveryday
Quotes to inspire you every day
JustatouchofMarble
Just a touch of Marble
Useabottletodecorate
Use a bottle to decorate.
LET'S DECORATE.. !

Ons eerste thuisje ingericht met liefde.

Dag 1: Alle meubels plaatsen + mijn design stoel + kussens en kaarsen. Wie kan er nu de eerste avonden leven in een leeg appartement? Ik alvast niet! Enkele maanden vooraleer we in ons appartementje konden, ben ik alvast op trot gegaan naar ikea en andere zaken om alvast een assortimentje decoratie samen te stellen. Ja hoor met ALLE PLEZIER. Want interieur en mode zijn mijn passie.

Weken nadien: De weken na dat we waren ingetrokken, kwam ik bijna dagelijks thuis met extra decoratie om op de kasten te plaatsen. Grappig, want nu heb ik een voorraadje in mijn kast dat ik telkens weer kan gebruiken om de sfeer te wijzigen en de decoratie kan verwisselen. SUPER FIJN! Ook op zoek gaan in de grootouders hun tuinen ... ja hoor krukjes zijn alvast opgeschuurd of gespoten ! Handy me, ja het is waar ... al verschoot ik er lekker zelf van!

6 maand later: Ach het blijft moeilijk om geen extra spullen in te kopen.. maar eigenlijk heb ik momenteel niets meer nodig. We leven op een appartementje, ik kan moeilijk blijven kopen... Wachten op het moment dat we ooit een huisje kopen dan maar! Hah!

Erg gelukkig en volledig mijn stijl. De marmere open haard die reeds in het appartement aanwezig was, maakt de sfeer volledig af. Een extra touch - en who doesn't love marble?!

Nu verder genieten van het samenwonen met mijn ventje in ons eerste stulpje samen!!
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen
marijkeduchamps

Simpel en mooi. Meer moet dat niet zijn!

Gepubliceerd op 20 sep 2016 - 18:04 door marijkeduchamps