Lente in Parijs!

De lente opzoeken in Parijs is misschien een cliché, maar het klinkt toch heel verleidelijk in deze tijd van het jaar. Neem de zaak in eigen hand en dek de theetafel op z’n Frans! Laat je inspireren door de elegante Parijse theesalons en verleid je gasten met geurige amandelkoekjes en fruitige taartjes. Glitterende gouden accessoires vervolledigen je tafel in klassiek wit. De kleur komt terug in het gebak. Voilà!Anna GustafssonFOTO 1:
De thee wordt opgediend in elegante blauw-witte theekoppen met schotel uit de ÖDMJUK serie, waartoe ook de theekan en suikerpot behoren. Op de taartschotel met ARV BRÖLLOP stolp liggen gebakjes die al even mooi als lekker zijn. Helemaal links achteraan brandt de LÖNSBODA kaars in een roze glas.FOTO 2:
Goudkleurige spulletjes van de rommelmarkt passen leuk bij het blauw-witte porselein en de pastelkleuren van de petitfours.FOTO 3:
Op de IKEA 365+ etagère kan je de lekkernijen op drie niveaus kwijt. Ideaal voor koekjes en ander lekkers.FOTO 4:
De UNG DRILL lijst is met goudverf bespoten. Dat staat mooi bij het Eiffeltorentje en geeft nét de juiste Parijse sfeer.Foto: Anna Gustafsson

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen