Knutselen voor kerst: mooie cadeau’s

Binnen twee weken is het kerstavond – hoog tijd dus om alle cadeautjes in te pakken. Vind je ook niet dat eigen kerstpakjes er altijd een beetje amateuristisch uitzien, dat je het nooit zo netjes krijgt als in de winkel?
Bij mij thuis is het elk jaar weer een grote uitdaging om de verpakking een extra twist te geven. Misschien moeten we het onszelf maar eens wat makkelijker maken en dozen als basis gebruiken voor geschenkverpakkingen. Koop gerust eens kant-en-klare geschenkverpakkingen als je geen tijd hebt om schoendozen te bekleden!Johanna RWat de touwtjes of linten betreft, die willen we natuurlijk het liefst op alle mogelijke manieren om ons cadeau gebonden zien. Maar dit jaar gebruik ik vooral de lijmpot! Leuk cadeaupapier werkt even goed als touw of lint. Beplak steeds een hele zijde van de doos, dan komt het papier precies te zitten zoals je het hebben wil.YRSNÖ lint, goud-/zilverkleurig, 1,-
YRSNÖ cadeaupapier en etiket, 18-delig, goud-/zilverkleurig, 4,99Maak het geheel af met een strik van handig formaat. Met het YRSNÖ gouden en zilveren lint van nylon en metaalvezels wordt je strik de perfecte kers op de taart!

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen