Grafische kerst

Wie zeg dat Kerstmis altijd rood moet zijn? Benader kerst eens wat strakker, wat ’grafischer’. Focus op eenvoud en natuurlijke accenten.
Hier tekent kerst zich al af op een met schoolbordverf beschilderd paneeltje. Prik er de verlanglijstjes van de kinderen op, een paar favoriete decoraties en de kerstkaarten. Schrijf er ook wat wensen en verwachtingen op. Leuk toch, om alles op één plek samen te brengen, in plaats van kriskras door de woning? Hier komt de kerstsfeer vanzelf op gang, zeker ook met de bijzettafel waarop de eerste lekkernijen en cadeautjes al pronken.Weronica FremeniusFOTO 1:
Op de IKEA STOCKHOLM bijtafel de ÅRYD kandelaar naast een BJÖRKEFALL kandelaar, waarop je zelfs nog wat kerstsnoepjes kwijt kan. Meer lekkers in de ARV schaal en de YRSNÖ schaal op voet. Verder zie je een HASSELNÖT sierpot met takken op tafel.FOTO 2:
De slordig gekrabbelde verwachtingen van een kind samen met vliegende YRSNÖ vogeltjes. Na kerst kan je de lijst voor andere dingen gebruiken.FOTO 3:
Pak je cadeaus in vanuit je STORSELE fauteuil met LUDDE schapenvacht, IKEA STOCKHOLM kussen en URSULA plaid. Op de zelfgemaakte roltafel van ruwe planken en wieltjes staan KVARNVIK dozen met deksel: leuk als verpakkingsmateriaal en later om spulletjes in op te bergen. Verder de STRÅLA engel, de YRSNÖ sierpot en YRSNÖ kandelaar.FOTO 4:
Een natuurlijke kerstsfeer met takjes versierd met YRSNÖ vogels en YRSNÖ sterren en kerstballetjes. De peperkoeken hartjes zijn vastgemaakt met wit YRSNÖ decoratielint. Kerst is een feest van geuren, dus waarom zou je je woning niet eens opfleuren met specerijen in plaats van bloemen? Hier zie je kaneelstokjes en steranijs in de BLOMSTER vaas. Papier is en blijft ideaal materiaal voor allerlei doeleinden. Hier een eenvoudig in krantenpapier verpakt cadeau. Tot slot een zelfgemaakte triplexpaneeltje met daarop een woord geborduurd. Boor gaatjes in de plank voor de letters die je wil gebruiken en rijg daar garen doorheen. Een eenvoudig werkje voor groot en klein.Foto: Weronica Fremenius

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen