Tafeldecoratie als kers op de taart

Voor mij is Kerst een van de creatiefste momenten van het jaar omdat ik dan zoveel mogelijk sfeer wil scheppen in huis. Neem nu het tafellinnen, mijn feesttafel is veel te groot voor een gewoon tafelkleed. Daarom heb ik gekozen voor een leuke stof die ik per lopende meter heb gekocht. En als ik wil, kan ik zelfs bijpassende servetten naaien, maar daar heb ik geen tijd meer voor. Hier ga ik resoluut voor papieren servetten, dan kan ik makkelijk volgens een kleurthema werken. Ik heb ook een paar leuke accessoires gevonden om de tafel mee te versieren én een paar boomdecoraties in hetzelfde thema. Zo heb ik een mooi geheel, maar toch allemaal verschillende elementen.
Kerst is voor mij ook de tijd voor improvisatie. Op alle gebied. Wat gaan we klaarmaken, en hoe gaan we het serveren? Je kan maar moeilijk een servies voor 18 mensen kopen, dus moet je een beetje creatief omspringen met de dingen die je hebt. Maak bijvoorbeeld gebruik van borrelglaasjes om hapjes in te serveren. ’t Is leuk en origineel!Ik ben er helemaal klaar voor, en jullie?Meer tafeldecoratie

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen