Tijd om het glas te heffen

Voor mij zijn de eindejaarsfeesten het ideale moment om mijn glazenvoorraad aan te vullen. Want na elk feestje sneuvelen er altijd wel één of twee glazen. Champagneglazen, wijnglazen en waterglazen, ik heb er altijd maar 3, 5 of 7 stuks meer van. En zo’n mix van allemaal verschillende glazen op een mooi gedekte tafel, dat lijkt nergens op vind ik.
En nu we toch bezig zijn, ik ben eerlijk gezegd mijn oude servies ook wel een beetje beu. Hier en daar zijn er wat stukjes af, of een barstje in. Da’s niet erg voor een dagelijks servies, maar als je een feestje organiseert… dat komt toch niet feestelijk over, vind ik. Laat ons zeggen, ik heb het perfecte excuus gevonden om een nieuw servies uit te kiezen. Hoe zou je zelf zijn?Meer eetgerei en glaswerk

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen