Een zwart-witte kerst

Hou je van kerst, maar heb je het een béétje gehad met al dat rood? Kies dan voor een grafische, zwart-wit gedekte tafel die je tot oud en nieuw kan laten staan.
Zwarte zijden linten en massa’s geurige kaneelstokjes, steranijs en noten doorbreken het strakke en zorgen voor een glamourachtige sfeer. Ik heb de Sofia meterstof gebruikt als tafellaken en SKYN en FÄRGRIK voor het servies. De kandelaar is BJÖRKEFALL.Deze creatie kan je de hele maand december, met oudjaar en zelfs tot Driekoningen gebruiken. Met kerstballen in allerlei kleuren geef je je tafel met kerst net dat beetje extra.Frida RamstedtFOTO 1:
Verpak je kerstcadeaus en presentjes in zwart-wit krantenpapier. Een leuke variatie op het grafische thema. De beurs- en sportpagina’s met al die cijfers maken dit extra leuk.FOTO 2:
Creëer een adventsfeer en leg in de aanloop naar kerst geurige kaneelstokjes, steranijs, walnoten, hazelnoten en gedroogde sinaasappelschillen op de schaalvormige voet van de BJÖRKEFALL kandelaar. Deze ingrediënten zijn gewoon in de winkel te koop. Een snelle en eenvoudige manier om te versieren.FOTO 3:
Maak bij wijze van welkomstgroet voor elke gast een apart pakketje door de borden met een zwart zijden lint te verpakken. Als je naamkaartjes bij de borden wil, kan je een etiket met de naam van de gast aan het lint vastknopen.Foto: Frida Ramstedt

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen