Een gezellige en feestelijke kinderkamer

Je zou bijna faalangst krijgen als je je herinnert hoe Madieke en de kinderen van Bolderburen – de personages van Astrid Lindgren – op kerstochtend in hun kamer wakker worden. Maar dat is helemaal niet nodig. Je kan kinderkamers makkelijk heel gezellig versieren. Wedden dat je kinderen zullen glunderen als je klaar bent?
De truc is om aan de slag te gaan als je de sfeer een beetje te pakken hebt. Zo heb ik ooit op een avond een oud schilderdoek bekleed met kerststof. Ik heb alles wat uit de losse pols gemeten om de stof te krijgen waar ik die hebben wilde, de figuurtjes uitgeknipt en ze tegen het canvas geplakt. Alle kerstmannen van de wereld op een rij! Als echte kenner wees mijn jongste meteen de Amerikaanse kerstman aan als de enige echte, maar nu begint ze ook een zwak te krijgen voor andere kerstmannen. Dit jaar koos ik ook voor een heel natuurgetrouwe minikunstboom voor op de ladekast.Anna L-BFOTO 1:
FEJKA kunstkerstboom, 12,95, hoogte 56 cm
In de boom hangen YRSNÖ kerstmannen, 2,- / 8 st. en kleine wollige YRSNÖ decoraties 2,99 / 10 st.
In het oude rode stoeltje zit KLAPPAR CIRKUS aap, 1,-
Aan de muur hangen YRSNÖ kunstkaarten, 2,- voor 5 verschillende prenten en het YRSNÖ papieren rendier, 2,- / 4 st.FOTO 2:
IDGRAN TOMTE meterstof, 5,- / m.
KLAPPAR CIRKUS speelgoedbeest, 1,-
IDGRAN kussen, 9,99
FABLER MUS speelgoedbeest, 2,99
AGEN kinderfauteuil, rotan, 16,95
LUDDE schapenvacht, 39,95
BYHOLMA mand, 9,99 / 3 st.
Vooraan de HEMNES ladekast met drie lades, 149,-

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen