De kerstshop is geopend!

Er wacht ons een klassieke rode kerst. Vandaag gaat de kerstshop open en die ligt vol geruite harten, vilten kerstboompjes en vriendelijke kerstkabouters!
Dit jaar ga ik voor de mooie IDGRAN kerstsokken voor 2,99 per stuk. Alle familieleden die op bezoek komen, krijgen er eentje. Ik vul ze met boeken, tijdschriften, snoep en een attent overnachtingspakketje. Ik stuur er ook een paar naar mijn broer en zijn lieve vrouw die met Kerstmis de stad uit zijn (niet verklappen hoor!).Ik probeer ook de YRSNÖ decoratie in de vorm van schattige paddenstoelen te pakken te krijgen. O, en dan wil ik mijn verzameling bakvormen nog aanvullen met de goudkleurige SNÖDRIVA vormpjes, want wat is kerst nu zonder rendieren, kerstmannetjes en sleeën? Ik verheug me nu al!Jenny G WFOTO 1:
IDGRAN kerstsokken 2,99 / st.
IDGRAN TOMTE meterstof, veelkleurig, 5,-/m
IDGRAN kussen, wit/rood, 9,99
IDGRAN kussen, rood, 9,99
LUDDE schapenvacht, wit, 39,95
BIRGIT LINJE kussen, rood, veelkleurig, 14,95
IDGRAN STJÄRNA meterstof, 3,-/mFOTO 2:
Geen gebrek aan plaats met je eigen minikerstboom!
YRSNÖ kerstboom, vilt, rood, 5,99

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen