Je eerste eigen kamer

Iedereen herinnert zich nog zijn eerste kamer, ook al moest je die delen met een kleine zus. Die slaapkamer zat vol spannende dingen, zoals een gaatje in de muur dat vast naar een onderaardse gang leidde – net als in het paleis van koning Babar!Een kleinere kamer is vaak heel gezellig, maar wees wel extra zorgvuldig bij het uitkiezen van het meubilair. De behoeften van kinderen hangen af van hun leeftijd, maar een tafel of werkblad om te tekenen en te knutselen kan je altijd gebruiken. Het bezorgt de kamer ook een sfeer van rust en comfort.


Voor kinderen en volwassenen betekent ’rommelig’ vaak iets heel anders! Een picknick met alle knuffelbeesten kan weken duren, terwijl mama en papa er met een diepe zucht overheen stappen. Maar goede opbergruimte voor kleding, boeken en speelgoed, en een paar manden voor als de stofzuiger uit de kast wordt gehaald, maken alles een stuk makkelijker.


Als moeder van kleine kinderen heb ik geleerd me niet meer druk te maken om alle kraaltjes, barbiejurkjes en andere rommeltjes. Er zijn belangrijker dingen in het leven! Als je zorgt dat de kamer een béétje opgeruimd is, is iedereen gelukkig en zijn de kinderen graag in hun kamer. De boel grondig schoonmaken doen we later wel.


Anna L-B, redactie Livet hemma


FOTO 1:
KRITTER bedframe met lattenbodem, 165 cm lang en 75 cm breed, 69,-
Het bed is opgemaakt met TORVA GRÖNSAK, kinderdekbedovertrek met sloop, 12,95.
Onder het raam staan de SUNDVIK kindertafel uit massief grenen, 29,95, en de SUNDVIK kinderstoel, 14,95, die ook in het wit verkrijgbaar zijn.
Op de tafel staat de 18-delige DUKTIG dessertset, 6,99.
Onder het bed zie je nog net de met de hand gevlochten BYHOLMA mand, 9,99.
Tegen het hoofdeinde zit de LEKKAMRAT pop, 9,99, waarvoor je ook nog extra LEKKAMRAT poppenkleertjes kan vinden voor de herfst- en lentegarderobe, 9,99.
Op de vloer zie je de LILLABO basisset voor trein, 7,99.


FOTO 2:
BARNSLIG ÄLG, 4,99, bungelt met zijn gestreepte kousenvoeten over de rand van het bed dat is opgemaakt met het TORVA GRÖNSAK kinderdekbedovertrek met sloop, 12,95.
Op de grond is er een gezellig feestje onder de speelgoedbeesten GOSIG VOVVEN zwart/witte hond, 7,99, GOSIG BULLDOG, 7,99, GOSIG GOLDEN, 7,99, GOSIG KANIN, 3,99, naast de LILLABO basisset voor trein, 7,99.


Foto: Patric Johansson

Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen