griekse wit-blauw kinder-groei-kamer

We leerden elkaar beter kennen in Rhodos, tussen het griekse wit en blauw...en spraken toen het eerst over jouw.. zo begon het gedichtje op onze oudste zoon, Thijs, zijn geboortekaartje.

Zijn geboortekaartje, zijn doopsuiker (in kruidenpotjes van IKEA) en zelfs zijn kamer stond in thema van wit-blauw. Tijdens de schilderwerken bleek al gauw dat de 'hoekjes' nauwkeurig aflijnen extreem moeilijk zou worden, het idee van fijne latjes verven en in de hoeken bevestigen vind ik nog steeds subliem. Het accentueert het geheel en maakt het mooi af! Met dank aan handy opa!

Oorspronkelijk bestond Thijs zijn kamer uit de malm 3-schuivenkast en een baby bed. De MALM kast bleek ideaal: bovenste schuif voor alle pyamaatjes en body's, tweede schuif voor kleedjes en onderste schuif voor spulletjes die nog net iets te groot waren. Ondertussen wordt de MALM kast gebruikt voor de kleedjes van onze tweede spruit en kreeg Thijs een grote STUVA kleerkast.

Ondertussen kwam er eenstapelbed bij en onder het bed 2 opbergbakken. Eén dient voor dekens,jassen, zaken die nog veel te groot zijn, de andere dient voor kleedjes die te klein zijn..

Het babybedje kreeg een gerecycleerd overtrek (van ons 2-persoonsbed).

De speelgoedruimte is ideaal, zowel in de STUVA kast voor grotere stukken of gezelschapspelletjes als de TROFAST opbergruimte: een doos voor 'auto's' een doos voor 'muziekinstrumenten' een doos voor 'verkleedgerief'.. wat voor een 'oilsjteneir' ni mag ontbreken ;-)
Inschrijven of aanmelden om een commentaar toe te voegen